Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakanı yapmak

Rüyada kakanı yapmak

Rüyada kakanı yapmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, canının derdine düşeceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kakanı yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, meslektaşlarınızla ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi olumlu etkilemek istiyorsanız inisiyatif kullanmanız gerekebilir.

Rüyada lazımlığa kaka yapmak ağlayacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada halının üstüne kaka yapmak her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kokulu kaka yapmak yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kaka yapmak olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada evin içine kaka yapmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada toprağa kaka yapmak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada her yere kaka yapmak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaka yapmak temizlemek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments