Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne halı örtmek

Rüyada üstüne halı örtmek

Rüyada üstüne halı örtmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstüne halı örtmek gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkisiyle bazı şeyler elde edebilirsiniz.

Rüyada üstüne halı örtmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne yorgan örtmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, emeklerin boş yere harcanacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne battaniye örtmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yeni iş kollarına girileceğine işarettir.

Rüyada seccadeyi üstüne örtmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne çarşaf örtmek başının ağrıyacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments