Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne çarşaf örtmek

Rüyada üstüne çarşaf örtmek

Rüyada üstüne çarşaf örtmek gözyaşı dökeceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına delalettir.

Rüyada üstüne çarşaf örtmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada üstüne çarşaf örtmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına delalettir.

Rüyada çarşaf örtmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzerine beyaz çarşaf örtmek doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne battaniye örtmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada seccadeyi üstüne örtmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada üstüne halı örtmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments