Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışarda çiş yapmak

Rüyada dışarda çiş yapmak

Rüyada dışarda çiş yapmak kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, günahların af olacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada dışarda çiş yapmak gördüyseniz:

  • Çok fazla cazip ya da daha öncekilere benzeyen fırsatların değil, size daha fazla uyacağını düşündüklerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada dışarda çiş yapmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine işaret eder.

Rüyada evlilik dışı doğum yapmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, ileride çok zengin biri olacağına alamet eder.

Rüyada camiye çiş yapmak şöhret ve hayır getireceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada doğum yaparken çiş yapmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokakta çiş yapmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına işarettir.

Rüyada yüksekten çiş yapmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içine çiş yapmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada büyük çiş yapmak çok mutlu bir yuva kurulacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments