Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenin üstüne çıkmak

Rüyada trenin üstüne çıkmak

Rüyada trenin üstüne çıkmak hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada trenin üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • İlişkileriniz veya iş birlikleriniz için daha fazla emek harcamalısınız.

Rüyada trenin üstüne çıkmak kırgınlıkların sona ereceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, işlerinin kapanacağına işarettir.

Rüyada trenin üstüne binmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada trenin üstüne geldiğini görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada trenle yolculuğa çıkmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, kazançların artacağına işaret eder.

Rüyada trenle yokuş çıkmak kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulur.

Rüyada arabanın üstüne çıkmak düşmanların çok üzüleceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak duyduğu endişenin iki kat artacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada dolap üstüne çıkmak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments