Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşaf örtmek

Rüyada çarşaf örtmek

Rüyada çarşaf örtmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, bebek sahibi olunacağına, istihdam edeceğine alamet eder.

Rüyada çarşaf örtmek gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada üstüne çarşaf örtmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine beyaz çarşaf örtmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çarşaf örtmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, başarının düşeceğine işarettir.

Rüyada birinin üzerine yorgan örtmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, bekarsa evleneceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada uyuyan birinin üstünü örtmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine tabir olunur.

Rüyada başına seccade örtmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sarı örtü örtmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, başının belaya girmeyeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına işaret eder.

Rüyada ölen birinin üstünü örtmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments