Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam kırıklıkları görmek

Rüyada cam kırıklıkları görmek

Rüyada cam kırıklıkları görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada cam kırıklıkları gördüyseniz:

  • Size birşey kazandırmayacak uğraşlardan uzak durun.

Rüyada kırık cam kusmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarını görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırıkları kusmak anne babanın hayır dualarının alınacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına işarettir.

Rüyada cam kırıkları temizlemek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık araba camı görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada cam kırıklar görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada camın kırık olduğunu görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına delalet eder.

Rüyada evin camını kırık görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments