Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duman çıktığını görmek

Rüyada duman çıktığını görmek

Rüyada duman çıktığını görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, kendi geleceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine tabir olunur.

Rüyada duman çıktığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik şanssızlıklar yüzünden başarısız olabilirsiniz.

Rüyada başkasının evinden duman çıktığını görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden duman çıktığını görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, gelirinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sobadan duman çıktığını görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işarettir.

Rüyada arabadan duman çıktığını görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada topraktan duman çıktığını görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kudretinin yerine geleceğine, eğlenceli günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evden duman çıktığını görmek sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada dağdan duman çıktığını görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, lüksüne de lüks katacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments