Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyasete girmek

Rüyada siyasete girmek

Rüyada siyasete girmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, zenginliğe sahip olunacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada siyasete girmek gördüyseniz:

  • Konuşmalar esnasında kelimeleri seçerek kullanmalısınız.

Rüyada siyasete girmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada siyaset görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Rüyada siyaset adamı görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada ünlü bir siyasetçi görmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, sabit geliri olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş siyasetçi görmek rızkın ve kazancın artacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine delalettir.

Rüyada bir siyasetçi görmek inancından ödün vereceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işaret eder.

Rüyada ünlü siyasetçi görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş bir siyasetçi görmek kötü durumlara düşürüleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments