Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyaset adamı görmek

Rüyada siyaset adamı görmek

Rüyada siyaset adamı görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada siyaset adamı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi tabanlı ilişkileriniz ön plana çıkabilir, hayatınızda önemli yeri olan kişilerle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada siyaset adamı görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, gözyaşı döküleceğine, kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Rüyada siyaset konuşmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, vaaz ve nasihate delalet etmektedir.

Rüyada ünlü siyasetçi görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada siyasetçi görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işarettir.

Rüyada eski siyasetçi görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş bir siyasetçi görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada siyasetçileri görmek borcunu ödeyeceğine, işlerinin bozulacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyaset yapmak sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments