Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyasetçileri görmek

Rüyada siyasetçileri görmek

Rüyada siyasetçileri görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, ekmeğinin azalacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, iftiraya maruz kalınacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kimseden korkmayacağına inanılır.

Rüyada siyasetçileri gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı veya bireysel maddi pazarlıklarda şanslar yakalanabilir ya da farklı ufaklı büyüklü fırsatlarla karşılaşılabilir.

Rüyada siyasetçi görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü siyasetçi görmek kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir siyasetçi görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine işarettir.

Rüyada bir siyasetçi görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyasete atılmak işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyaset görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyasetçileri görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada siyaset yapmak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments