Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ünlüyle telefonda konuşmak

Rüyada bir ünlüyle telefonda konuşmak

Rüyada bir ünlüyle telefonda konuşmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada bir ünlüyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Rüyada ünlüyle telefonda konuşmak ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazanç kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birisiyle telefonda konuşmak kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü biriyle telefonla konuşmak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet eder.

Rüyada bir ünlüyle telefonda konuşmak sıkıntıdan sonra ferahlamaya, yapılan hataların çok zarar getireceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada ünlüyle konuşmak huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü birini görüp konuşmak Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, rahata ereceğine, ferahlayacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada ünlü birisiyle konuşmak zorluklarının son bulacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments