Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ünlüyle konuşmak

Rüyada bir ünlüyle konuşmak

Rüyada bir ünlüyle konuşmak bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına işarettir.

Rüyada bir ünlüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Daha önce gitmediğiniz yerleri ziyaret ederken veya alışılmadık kişilerle diyaloglarınız esnasında dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada ünlü konuşmak ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına rivayet eder.

Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, bahtının da çok parlak olacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlüyle konuşmak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok ünlü biriyle konuşmak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir ünlüyle telefonda konuşmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü erkekle konuşmak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Rüyada ünlü futbolcuyla konuşmak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü biriyle telefonla konuşmak işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, yüzünde güller açacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments