Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak ekmeğinin azalacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, daha büyük adımlar atılacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Paylaşmayı bilmezseniz, tamamen kaybedebilirsiniz.

Rüyada ünlü sanatçıyla konuşmak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü sanatçıyla öpüşmek onurlu bir yaşam süreceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada ünlü sanatçıyı görmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü bi sanatçıyı görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada çok ünlü bir sanatçı görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü bir sanatçı görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işaret eder.

Rüyada ünlü sanatçıları görmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments