Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlüyle telefonda konuşmak

Rüyada ünlüyle telefonda konuşmak

Rüyada ünlüyle telefonda konuşmak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, ortak edineceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet eder.

Rüyada ünlüyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Ya da ilişkinizdeki kişinin.

Rüyada bir ünlüyle telefonda konuşmak endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine delalettir.

Rüyada ünlü biriyle telefonla konuşmak uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada ünlüyle telefonda konuşmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işaret eder.

Rüyada ünlü birisiyle telefonda konuşmak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü futbolcuyla konuşmak duaların Allah katında karşılığını bulacağına, işlerinin hızlanacağına, zayıflayacağına işaret eder.

Rüyada ünlü bir erkekle konuşmak anne duasının açılacağına, hayatının da zorlaşacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada ünlü biriyle konuşmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments