Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birisiyle telefonda konuşmak

Rüyada ünlü birisiyle telefonda konuşmak

Rüyada ünlü birisiyle telefonda konuşmak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına alamet eder.

Rüyada ünlü birisiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Söylenenlerin ya da tavsiye edilen şeylerin altında yatan nedenleri araştırmanızda fayda var.

Rüyada ünlüyle telefonda konuşmak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada ünlü biriyle telefonla konuşmak huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir ünlüyle telefonda konuşmak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına alamet eder.

Rüyada ünlü birisiyle telefonda konuşmak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına işaret eder.

Rüyada ünlü birisiyle konuşmak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlülerle konuşmak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü sanatçıyla konuşmak kazancın artacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments