Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlülerle konuşmak

Rüyada ünlülerle konuşmak

Rüyada ünlülerle konuşmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, daima afiyette olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, gelirinin daimi olacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlülerle konuşmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Rüyada bir ünlüyle konuşmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kendisiyle de gururlanacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine tabir olunur.

Rüyada ünlü birisiyle telefonda konuşmak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlüyle konuşmak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, bol kazanç elde edeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulur.

Rüyada ünlü futbolcuyla konuşmak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü birileriyle konuşmak hayırlı bir işe iştirak edileceğine, yalan söyleyeceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle telefonla konuşmak güzel günlerin geleceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Rüyada ünlü biriyle konuşmak hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ünlü kişiyle konuşmak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments