Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle fotoğraf çekildiğini görmek

Rüyada biriyle fotoğraf çekildiğini görmek

Rüyada biriyle fotoğraf çekildiğini görmek keder yaşayacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına alamet eder.

Rüyada biriyle fotoğraf çekildiğini gördüyseniz:

  • İki kişi arasında bir tercih yapma durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada fotoğrafını çekildiğini görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, hayır duaları alacağına, atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada kendi fotoğrafının çekildiğini görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle fotoğraf çekilmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına tabir olunur.

Rüyada fotoğrafının çekilmesini görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyle fotoğraf çekilmek kem gözlere geleceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments