Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pet şişe kapağı görmek

Rüyada pet şişe kapağı görmek

Rüyada pet şişe kapağı görmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada pet şişe kapağı gördüyseniz:

  • Duygusal şantaj yapan veya profesyonellikten uzak kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada pet şişe kapağı görmek bundan da son derece mutlu olacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada pet şişede su görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pet şişede su içmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pet su şişesi görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pet şişeden su içmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada pet şişe toplamak kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine tabir olunur.

Rüyada pet şişe içinde su görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, hem itibar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada pet şişede su almak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments