Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapak görmek

Rüyada kapak görmek

Rüyada kapak görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kem gözlere geleceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalettir.

Rüyada kapak gördüyseniz:

  • Artık size eskisi kadar hitap etmeyen, yararı dokunmayan veya sizi eğlendirmeyen ilişki, plan, iş, iş birliği veya anlaşmaların yerine yenilerini koymanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada tencere ve kapak görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişe kapağı görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, korkularını yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada gazoz kapağı toplamak ruhen ve bedenen yenileneceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gazoz kapağı açmak sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada plastik kapak görmek acı tecrübeler edineceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada dolap kapağı görmek barış için adım atacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada kapak toplamak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada dolap kapağı açmak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments