Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran kapağı görmek

Rüyada kuran kapağı görmek

Rüyada kuran kapağı görmek rızıksız kalacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada kuran kapağı gördüyseniz:

  • Kafanızın karşıcinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Rüyada kuran kapağı görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi şişe kapağı görmek kazancından başkalarına da vereceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına işaret eder.

Rüyada göz kapağında yara görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada baca kapağı görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada su şişesi kapağı görmek yeni bir makama sahip olunacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kitap kapağı görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada dolap kapağı açmak kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada göz kapaklarını görmek parasının azalacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments