Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baca isi görmek

Rüyada baca isi görmek

Rüyada baca isi görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, doyasıya sefasını süreceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baca isi gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişiyor.

Rüyada baca isi görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işarettir.

Rüyada yanan baca görmek kişinin başarılarının artacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine yorulur.

Rüyada baca temizlediğini görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada bacadan çıkmak iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine delalet eder.

Rüyada baca borusu görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, para ve makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada peri bacaları görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan baca görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacadan duman çıkmak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments