Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peri bacaları görmek

Rüyada peri bacaları görmek

Rüyada peri bacaları görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada peri bacaları gördüyseniz:

  • Üzerinizde baskı uygulayan kişiler nedeniyle önemli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada peri bacası görmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Rüyada peri bacalarını görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına yorulur.

Rüyada peri bacaları görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına yorulur.

Rüyada uçan peri görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına işarettir.

Rüyada perili ev görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine işarettir.

Rüyada uçan periler görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada dilek perisi görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, güven kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada peri görmek yeni bir işe girileceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments