Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan baca görmek

Rüyada yanan baca görmek

Rüyada yanan baca görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan baca gördüyseniz:

  • Rahat bir tutum içine girerseniz çevreniz tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Rüyada yanan baca görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, işlerinin düzeleceğine, kazancında bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada bacanın tüttüğünü görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baca yapmak çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine yorulur.

Rüyada baca temizlediğini görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada bacada ateş görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada bacadan atlamak gözyaşına boğulacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaya su dökmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok rahat edeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada büyük baca görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments