Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacadan düşmek

Rüyada bacadan düşmek

Rüyada bacadan düşmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacadan düşmek gördüyseniz:

  • Güçlü durmanız durumunda sizi kötü duruma düşürmeye çalışan kişilerin önüne geçebilirsiniz.

Rüyada bacadan düşmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bacadan kurum temizlemek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada baca yıkmak büyüyeceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan baca görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet eder.

Rüyada baca borusu görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada bacada kurum görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada bacadan girmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bacanın tüttüğünü görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments