Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinin ceketini giymek

Rüyada ünlü birinin ceketini giymek

Rüyada ünlü birinin ceketini giymek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, takdir edileceği işler yapacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birinin ceketini giymek gördüyseniz:

  • Kopartıcı bir açı değildir.

Rüyada ünlü birinin ceketini giymek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birine ceket giydirmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ceketi ters giymek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek arzuların yerine geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun ceket giymek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, can sıkıntısının geçeceğine delalettir.

Rüyada ölünün ceketini giymek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, yeni bir işe gireceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı deri ceket giymek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına işaret eder.

Rüyada birine ceket giydirmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments