Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı deri ceket giymek

Rüyada kırmızı deri ceket giymek

Rüyada kırmızı deri ceket giymek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, rüya sahibinin kazancının artacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı deri ceket giymek gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenizden maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Rüyada kırmızı deri ceket giymek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalettir.

Rüyada kahverengi deri ceket giymek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada siyah deri ceket giymek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine işarettir.

Rüyada deri ceket giymek iyi şartlarda yaşayacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada yeni deri ceket giymek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, problemlerinin çözüleceğine, tüm dileklerin tutacağına alamet eder.

Rüyada siyah deri ceket giydiğini görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı etek ceket giymek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı renk ceket giymek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments