Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceketi ters giymek

Rüyada ceketi ters giymek

Rüyada ceketi ters giymek işinde bol kazanç elde edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, kişinin güzel işler yapacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada ceketi ters giymek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı serbest bırakmanız durumunda, diğerlerini ikna etmenizi ya da bazı konulara katılım göstermelerini sağlayabilecek harika fikirleriniz olabilir.

Rüyada ceketi ters giymek kötü günler yaşanacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, başkalarının malına göz dikeceğine işarettir.

Rüyada ters ceket giymek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun ceket giydiğini görmek bedeninin şifa bulacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine yorulur.

Rüyada kirli ceket giymek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada krem ceket giymek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin ceket giydiğini görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada mor ceket giymek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments