Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun ceket giymek

Rüyada uzun ceket giymek

Rüyada uzun ceket giymek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada uzun ceket giymek gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme söz konusu olabilir.

Rüyada uzun ceket giydiğini görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine tabir olunur.

Rüyada uzun ceket giymek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada uzun ceket görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, işlerinin günden güne bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah uzun ceket görmek sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada birinin beyaz ceket giydiğini görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı etek ceket giymek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi deri ceket giymek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına inanılır.

Rüyada başkasının ceket giydiğini görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments