Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine ceket giydirmek

Rüyada ölmüş birine ceket giydirmek

Rüyada ölmüş birine ceket giydirmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birine ceket giydirmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz önemli bir ilişkinizle ilgili doğru kararı vermenize yardım edebilir.

Rüyada deri ceket giymek durumun değişmesine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, emeğinden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi kot ceket giymek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, hedeflerine ulaşacağına, derdin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak ceket giymek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birine ceket giydirmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli ceket giymek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, üzüntülerin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu ceket giymek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ceketi ters giymek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments