Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peri bacalarını görmek

Rüyada peri bacalarını görmek

Rüyada peri bacalarını görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına inanılır.

Rüyada peri bacalarını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden etkilenmesini veya sizi takip etmesini istiyorsanız daha gerçekçi olmalı veya gerçeklere ulaşmaya çalışmalısınız.

Rüyada peri bacalarını görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine inanılır.

Rüyada peri bacası görmek ayağının tökezlemeyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada peri bacaları görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada perili ev görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan periler görmek iş değişikliğine gidileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına delalet eder.

Rüyada dilek perisi görmek üzüleceğine, pişman olacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada cin ve peri görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına yorulur.

Rüyada kendini peri olarak görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments