Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baca yaptığını görmek

Rüyada baca yaptığını görmek

Rüyada baca yaptığını görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, elinin darlığa düşeceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada baca yaptığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı gözden geçirip, planlarınızı uygulamaya devam edebilirsiniz.

Rüyada baca yıkmak manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalet eder.

Rüyada ev bacası görmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kalben çok rahat edileceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada bacadan duman görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına tabir olunur.

Rüyada baca tütmesi görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada baca yıkılması görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işarettir.

Rüyada baca tutuşması görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına delalet eder.

Rüyada bacadan duman çıktığını görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacadan inmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments