Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baca yapmak

Rüyada baca yapmak

Rüyada baca yapmak aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, memur ise terfi edeceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada baca yapmak gördüyseniz:

  • Sizi hala anlamamış kişiler varsa, kendinizi ney şekilde ifade etmeniz gerekiyor.

Rüyada baca yapmak aradaki buzları eriteceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada bacası tüten ev görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada baca yıkılması görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada baca isi görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baca yaptığını görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işarettir.

Rüyada bacadan çıkan duman görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yeni yollara girileceğine işarettir.

Rüyada bacadan düşmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada baca borusu görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments