Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baca yaptırmak

Rüyada baca yaptırmak

Rüyada baca yaptırmak ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine inanılır.

Rüyada baca yaptırmak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularda belli değişiklikler yapmak veya işin içine girmek için baskı altında hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada soba bacası temizlemek hedeflerini tutturamayacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalettir.

Rüyada bacadan çıkmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine işarettir.

Rüyada baca yıkmak kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacada kurum görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacaya su dökmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sorumluluk alacağına yorulur.

Rüyada eve bacadan girmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet eder.

Rüyada bacadan inmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, artık daha dikkatli davranacağına işaret eder.

Rüyada peri bacası görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, saygınlığının da artacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments