Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baca açmak

Rüyada baca açmak

Rüyada baca açmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, eşyaların yenileneceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına delalettir.

Rüyada baca açmak gördüyseniz:

  • Neler yapılabileceğine odaklanmalısınız.

Rüyada baca açmak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eve bacadan girmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine alamet eder.

Rüyada baca temizlediğini görmek zafer ve zenginlik getireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bacadan çıkan duman görmek mutluluk ve başarı getireceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine inanılır.

Rüyada büyük baca görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada baca yaptığını görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada bacadan atlamak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacada duman görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments