Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük baca görmek

Rüyada büyük baca görmek

Rüyada büyük baca görmek hayır getirecek işlere girileceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada büyük baca gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda yaratıcı fikirleriniz oldukça fazla işinize yarayabilir.

Rüyada büyük baca görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine işaret etmektedir.

Rüyada bacadan eve girmek markasını duyuracağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bacadan çıkan duman görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada baca tutuşması görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev bacası görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, zenginliğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada baca kapağı görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada baca görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada baca yıkmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments