Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birine saç kestirmek

Rüyada ünlü birine saç kestirmek

Rüyada ünlü birine saç kestirmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, sözleri tutulacağına, hayatının düzene gireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü birine saç kestirmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın sonuçlandırılması gerekiyor.

Rüyada ünlü birine saç kestirmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin saçını kestiğini görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine rivayet eder.

Rüyada saç ve sakal kestirmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada hamileyken saç kestirmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada saç kestirmek boyatmak rüya sahibinin kazancının artacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine alamet eder.

Rüyada saçını kestirememek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annemin saçımı kestiğini görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments