Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kestirememek

Rüyada saçını kestirememek

Rüyada saçını kestirememek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, onlardan fayda göreceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını kestirememek gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili olaylar karşısında elinizden geldiği kadar esnek olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada arkadaşını saçını kestiğini görmek sorunların çözüme kavuşacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada saçınızı kestirmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç kestirmeyi düşünmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek saç kestirmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kuaförde saç kestirdiğini görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada saçını birinin kestiğini görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, lüksünün artacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada saç kestirdiği görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments