Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç ve sakal kestirmek

Rüyada saç ve sakal kestirmek

Rüyada saç ve sakal kestirmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç ve sakal kestirmek gördüyseniz:

  • Biraz rahat olmakta fayda var.

Rüyada saç ve sakal kestirmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada bir başkasının sakalını kestiğini görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet eder.

Rüyada birinin sakallarını kestiğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine yorulur.

Rüyada başkasının sakalını kestiğini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet eder.

Rüyada sakallarını kestiğini görmek büyük atılımların yapılacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sakalını kestiğini görmek akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sakalını kestiğini görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada oğlunun sakalını kestiğini görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments