Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversiteyi bitirmek

Rüyada üniversiteyi bitirmek

Rüyada üniversiteyi bitirmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işarettir.

Rüyada üniversiteyi bitirmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizi seven kimselere yabancılaşmanız, onları görmeye bile tahammül edememeniz olasıdır.

Rüyada üniversite bitirmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada üniversiteyi bitirmek hayatın kolaylaşacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üniversitede sınava girdiğini görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada üniversiteden atılmak zor ve kötü günlerin geleceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada üniversiteye gittiğini görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada üniversite gezmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada üniversitede olduğunu görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına delalet eder.

Rüyada üniversiteye başladığını görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments