Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite bitirmek

Rüyada üniversite bitirmek

Rüyada üniversite bitirmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına inanılır.

Rüyada üniversite bitirmek gördüyseniz:

  • Karar vermeniz gereken durumlara girmeniz gerekebilir.

Rüyada üniversite bitirmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada üniversiteyi bitirmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının üniversite kazandığını görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, işe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada üniversiteye tekrar girmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversiteden atılmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına alamet eder.

Rüyada üniversiteye başladığını görmek her geçen gün sorunların artacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına işaret eder.

Rüyada üniversitede hoca olduğunu görmek sürekli tartışacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına işaret eder.

Rüyada üniversiteyi kazanmak helal kazanca sahip olunacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, övgü dolu sözler duyacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments