Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversiteden atılmak

Rüyada üniversiteden atılmak

Rüyada üniversiteden atılmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, başarısının yükseleceğine, hatalarından erken döneceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversiteden atılmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya gelişen konular bir şekilde, daha fazla para kazanmanıza ya da tasarruf etmenize yardım edebilir.

Rüyada üniversiteden atılmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine tabir olunur.

Rüyada üniversiteye girdiğini görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada üniversite sınavını kazandığını görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada üniversitede gezmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, işlerin başına geçeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada üniversite profesörü görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, yalnız kalınacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin üniversite kazandığını görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işaret eder.

Rüyada üniversite gezmek zor bir duruma düşüleceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada üniversite sınıfı görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments