Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversiteye başladığını görmek

Rüyada üniversiteye başladığını görmek

Rüyada üniversiteye başladığını görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversiteye başladığını gördüyseniz:

  • Size fısıldadıkları şeyler ilginizi çekebilir.

Rüyada üniversiteye başladığını görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üniversiteye başlamak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına tabir olunur.

Rüyada okula başladığını görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, insanları sakinleştireceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Rüyada bir ilişkiye başlamak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, hak yiyeceğine yorulur.

Rüyada eski işine geri başlamak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada biriyle ilişkiye başlamak gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yeniden başlamak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, geçim derdi çekeceğine inanılır.

Rüyada hastanede işe başlamak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments