Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversiteye gittiğini görmek

Rüyada üniversiteye gittiğini görmek

Rüyada üniversiteye gittiğini görmek yüceltileceği sözler duyacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada üniversiteye gittiğini gördüyseniz:

  • Olan biteni dikkatle ele almalı, kendi pozisyonunuzu da koruyacak şekilde hesaplayarak hareket etmelisiniz.

Rüyada üniversiteye kayıt olmak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, malını ve canını emniyete alacağına yorulur.

Rüyada üniversitede olmak ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada üniversite öğretmeni görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına girmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine işarettir.

Rüyada üniversiteden mezun olmak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına delalettir.

Rüyada üniversitede ders vermek rızkın daim ve hayırlı olacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada üniversite konuşmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine inanılır.

Rüyada üniversitede gezmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments