Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite gezmek

Rüyada üniversite gezmek

Rüyada üniversite gezmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, fesat kimselerin çıkacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına rivayet eder.

Rüyada üniversite gezmek gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilir, alışılmadık aktivitelere katılımda bulunmanız durumunda size iyi bir gelecek vaat eden yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada üniversitede gezmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada üniversite gezmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada üniversiteyi bitirmek işlerinin düzeleceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına işaret eder.

Rüyada üniversite öğrencileri görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına alamet eder.

Rüyada üniversite bahçesi görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada üniversiteli olduğunu görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üniversite bahçesinde olduğunu görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite arkadaşlarını görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments