Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversitede olduğunu görmek

Rüyada üniversitede olduğunu görmek

Rüyada üniversitede olduğunu görmek zor günlerin yaşanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kimden akıl soracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına yorulur.

Rüyada üniversitede olduğunu gördüyseniz:

  • İsteklerinizi alabilmek için duygusal baskı uygulama ihtimaliniz var.

Rüyada üniversiteye gittiğini görmek gitmediği yerlere gideceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına yorulur.

Rüyada üniversite profesörü görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalettir.

Rüyada ikinci üniversite okumak kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada üniversiteyi kazanmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada üniversite anfisi görmek ticaret ehli kişi olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada üniversite sınavını kaybetmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, her zaman haklının yanında olacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalettir.

Rüyada üniversite rektörü görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada üniversitede sınav olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments