Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayla sigara içmek

Rüyada babayla sigara içmek

Rüyada babayla sigara içmek kariyer planının altüst olacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada babayla sigara içmek gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanızı dönüyorsunuz.

Rüyada babanın karşısında sigara içmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayla sigara içmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın yanında sigara içmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada babayla karşılıklı sigara içmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının yanında sigara içmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada sigara ve kahve içmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilk defa sigara içmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak sigara içmek büyük üzüntüler olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments