Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite okuduğunu görmek

Rüyada üniversite okuduğunu görmek

Rüyada üniversite okuduğunu görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işarettir.

Rüyada üniversite okuduğunu gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza sadık kalmanız zor olabilir veya planlarda değişiklik yapmak gerekebilir.

Rüyada ikinci üniversite okumak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada tekrar üniversite okumak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada üniversitede okuduğunu görmek canlanacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine alamet eder.

Rüyada üniversitede okumak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, büyük takdir toplanacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada üniversite okuduğunu görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalet eder.

Rüyada üniversite okumak aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, takdir toplayacak işler yapacağına delalettir.

Rüyada üniversite tercihi yapmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının üniversite kazandığını görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments