Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversitede okuduğunu görmek

Rüyada üniversitede okuduğunu görmek

Rüyada üniversitede okuduğunu görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, borçlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversitede okuduğunu gördüyseniz:

  • Farklı kişilerle ilginç sohbetler, seyahatler, kısa yolculuklar veya kişisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada üniversite okumak sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, yollarını ayıracağına, rahat ve güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversite okuduğunu görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekrar üniversite okumak yapılmak istenen projeye hız verileceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına yorulur.

Rüyada üniversitede okumak kişinin günahlarına tövbe etmesi, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, güvensizliğini yeneceğine alamet eder.

Rüyada ikinci üniversite okumak işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada üniversitede okuduğunu görmek sırtının yere gelmeyeceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üniversitede öğretmen olduğunu görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalettir.

Rüyada üniversite hocanı görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments