Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite tercihi yapmak

Rüyada üniversite tercihi yapmak

Rüyada üniversite tercihi yapmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada üniversite tercihi yapmak gördüyseniz:

  • Bir girişimi, macerayı ya da ilişki veya iş birliğini olduğu şekliyle görebilir, hüsnükuruntulara kapılmadan kar zarar hesabı yaparak sonuç alabilirsiniz.

Rüyada üniversite tercihi yapmak emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine yorulur.

Rüyada kpss tercihi yapmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada sınav tercihi yapmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, vefa göstereceğine rivayet eder.

Rüyada tercih yapmak maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına inanılır.

Rüyada tercih görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, hedeflere ulaşılacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına yorulur.

Rüyada üniversite bahçesi görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversite kazanamamak kişinin içinin daralacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına işarettir.

Rüyada üniversite öğrencisi olmak sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments